Undgå computervirus med den rette hjælp

Det værste kunne ske – du har fået en virus på din computer, eller så er du måske på forkant, og vil gerne helgardere dig mod enhver form for angreb.

Lige meget hvilken årsag der er til, at du er havnet her, så er det noget, vi kan hjælpe dig med.

Vi tager nemlig IT-sikkerhed meget alvorligt, og din tryghed omkring dine filer på din computer er især noget, du kan bibeholde ved at få hjælp udefra til at installere de nødvendige programmer, som beskytter dig mod en computervirus.

Hvilke tegn er der på en computervirus?

Du er havnet her, fordi du har en mistanke om, at din computer har fået en virus. Men du er ikke helt sikker, for hvordan er det egentlig, at du kan genkende sådan en.

Computervirus er ikke en rar ting at have, fordi det både gør en usikker, og så ved du ikke, hvor slem virussen er, eller hvordan det er sket. Det er uvisheden og utrygheden, som gør situationen ubehagelig. 

Men det er noget, som du kan komme i forkøbet eller rette op på. Din computer er ikke ødelagt, hvis du er ramt af en computervirus, det er nemlig noget, som vi kan hjælpe dig med.

Sådan undgår du computervirussen

Hvis skaden ikke er sket endnu, så er der mange måder, du kan afhjælpe en computervirus på, og det er for det første ved at sende professionelle folk over som os, som netop kan sørge for, at du har alt det nødvendige.

For det andet kan du også undgå skaden ved at tage dine egne forholdsregler, som blandt andet tager udgangspunkt i en sikker færden på internettet. Dette betyder, at du skal være varsom, når du befinder dig på internettet.
Sørg hermed for, at de internetsider, som du besøger og køber fra, er nogle sider, som du kan stole på. Du må endvidere aldrig åbne mails fra ukendte afsendere. 

En tilføjelse til dette er, at du altid skal holde øje med, at de mails, du får fra Skat, Apple, banken osv., ingen stavefejl eller blanding af dansk og engelsk har.

Du bør altid ringe efter IT-hjælp, hvis du er i tvivl om nogle af disse problemstillinger, for det er meget svært at vurdere, om du kan være i risiko for at få en computervirus.

Hvordan kan vi hjælpe dig med IT-sikkerheden?

Når du bruger professionel hjælp udefra, så sikrer du dig, at kvaliteten af det arbejde, som du får gjort, er i top, og det er også en ting, som vi bestræber os på at opfylde.

At hjælpe med IT-sikkerheden er noget, som vi tager meget seriøst, og det handler også om personfølsomme oplysninger, når temaet er computervirus. Derfor gør vi os ekstra umage i forhold til den kvalitet, som vi udbyder.


Hos os hjælper vi dig med de problemer, som du kan have i forhold til en computervirus. Du kan eventuelt have brug for, at vi sætter et antivirus program op for dig, og så er det det, vi gør.

Læs mere om hvordan du kan forbedre din IT-Sikkerhed