Datagendannelse

Har du brug for hjælp til datagendannelse?

Der kan være mange årsager til, at du har brug for hjælp til at gendanne dine data. Du kan ved en fejl have kommet til at slette nogle filer på din computer, eller måske er din computer brudt ned, og du kan ikke finde filerne frem igen. Det er det værste at stå med, når du ikke ved, hvad du skal gøre for at opnå en datagendannelse, men det er også derfor, at vi tilbyder hjælpen til dig. Det er nemlig et af de områder, som vi er eksperter indenfor.

Hvilke typiske fejl kan der være, når filerne skal gendannes?

Der kan som sagt være utrolig mange forskellige årsager til, at dine data er gået tabt på din computer, men der er nogle fejl, som vi ser gentagende gange, når vi er ude og hjælpe med datagendannelse
Vi ser rigtig mange forskellige fejl, og dette er kun et lille udsnit af dem, som vi ser, når vi er ude på en opgave, og det er alt sammen en problematik, som vi kan hjælpe dig med, når vi går i gang med en datagendannelse

Hvilke data kan gendannes?

Dette er et spørgsmål, som vi tit får, når vi er ude og hjælpe andre med datagendannelse. For tit bliver man overrasket, at det faktisk er stort set alle data, der kan gendannes. Det kommer på den anden side også an på, hvordan filerne er forsvundet, og medmindre du har fået slettet filerne helt dybt nede i computeren, så burde det være en nogenlunde let opgave at udføre. Det er også derfor, at vi anbefaler, at du får professionelle til at udføre opgaven til at starte med, så du undgår, at du kommer til at gøre fejlen endnu værre, end den var til at starte med.

Sikker datagendannelse med tryghed og ro

Når det handler om dine personlige filer, billeder og generelt dine data, som du ikke kan finde enten pga. en fejl sletning eller en nedbrudt computer, så er det altid godt at føle sig tryg ved det arbejde, som du hyrer til at rette op på situationen. Under datagendannelse kræver det altså, at du er tryg omkring den hjælp, som vi sender ud, og det er en ting, som vi kan sikre dig. Vi tager nemlig IT-sikkerhed alvorligt, og derfor tager vi også enhver sag om datagendannelse meget seriøs.

Det er derfor også en god idé, når du bestiller hjælp udefra med at gendanne dine data, så sikrer du dig, at hjælpen er i topkvalitet. Det er også noget, som vi går meget op i, idet vi passer på dine data. Det er noget, som vi vil hjælpe dig med. Det kræver hermed, at du har tillid til, at vi sender den bedste hjælp ud til dig, og så vil arbejdsopgaven også gå mere flydende. Du kan være sikker på, at en datagendannelse bliver gjort med professionalitet og ansvar overfor dine data.

Læs om hvordan du kan få trådløst netværk hos IT-hjælpen