Udnyt din IT afdelings kernekompetencer og overlad IT driften til os

At have en IT afdeling på holdet er bestemt en god ide i en verden, der er så digital, som den vi lever i. Men hvis din IT afdeling primært bruger tid på at sikre stabil IT drift, bliver den så brugt på den mest effektive og hensigtsmæssige måde? Eller ville dine IT ressourcer være bedre brugt på innovation og IT-udvikling, og på områder, der tilfører din forretning værdi?

Svaret er i langt de fleste tilfælde: Ja. Og løsningen er heldigvis simpel
Hvis du overlader IT driften og IT infrastrukturen til os, frigiver du dine IT ressourcer, så de kan blive brugt der, hvor du får mest ud af deres kompetencer.

Derfor skal du prioritere din IT drift - og ansætte nogen til at varetage den​

Den teknologiske udvikling sker med hastige skridt. Flere og flere virksomheder benytter internettet til en lang række forskellige ting – en så lang række, at der næsten ikke er noget, der ikke foregår online og digitalt. Netop dette er grunden til, at du skal prioritere din IT drift – men netop dette er også grunden til, at du ikke skal bruge din IT afdeling til at gøre det.

Din IT afdeling er ansat for at finde innovative teknologiske løsninger, der giver dig en fordel og tilfører din forretning værdi. Hvis de bruger deres tid på IT drift, vil deres kompetencer ikke blive udnyttet og du spilder dine ressourcer. Du kan ikke klare det hele selv – og du behøver heller ikke at klare det hele selv.

Du kan ikke klare det hele selv – og du behøver heller ikke at klare det hele selv. Din hverdag er fyldt med opgaver, der hver dag bringer din virksomhed tættere på succes. Forestil dig, at du også kunne sætte din IT afdeling til at udføre opgaver, som de har de helt rigtige evner til at udføre – pludselig tager i to skridt om dagen, uden at arbejdsbyrden er vokset det mindste.

Mens deres kernekompetencer ligger i den innovative afdeling, ligger vores i stedet ved IT driften. Overlad din IT drift til specialister og se forskellen.

Vi kan overvåge jeres IT drift

Hvis du benytter dig af vores service og lader os overvåge jeres IT-drift, så vil vi kunne sikre jer færre driftsforstyrrelser. Dermed får I mere tid, som I kan bruge til at arbejde, og der går færre ressourcer til spilde.
Vi er i stand til at varetage både servere, klienter og netværk, overvågning og brugersupport – hvorvidt vi skal stå for hele jeres IT infrastruktur, er i høj grad op til jer.

Vi giver dig jævnligt opdateringer angående jeres kritiske processor samt netværkets VPN LAN-2-LAN tunneller og firewalls.
Dette vil give os de rette værktøjer og den rette viden til at komme udfordringer i forkøbet og få dem fikset, inden de forvandler sig til reelle problemer, der kan gøre skade på virksomheden. Den regelmæssige opdatering af jeres server vil desuden sikre et højere sikkerhedsniveau, hvilket er nødvendigt, hvis I vil afværge hackerangreb.

Læs om hvordan du kan få hjælp til datagendannelse