Pakkeløsninger

Professionel IT Service Drift

Skal du bruge professionel IT-drift til en virksomhed eller lignende? Så er der fornuft i at vælge outsourcing på området. Vi står klar med ekspertise, kompetence og effektivitet, når det kommer til at drive og vedligeholde et professionelt IT-system. Her kan du få et overblik over de to pakkeløsninger, vi tilbyder til IT service drift.

Vi tager også gerne en snak og rådgiver omkring, hvad netop dine behov er. Lad os være dit foretrukne IT-support firma.

Basic

fra kr 299 Månedlig
  • Fjernsupport
  • Office 365 Basic
  • Sikkerhed
  • Backup

Standard Pakke

fra kr 349 Månedlig
  • Fjernsupport
  • Office 365 Standard
  • Sikkerhed
  • Backup
Populær

Hvad er en pakkeløsning?

En pakkeløsning er en samlet og færdig løsning, der er sammensat af flere dele – derfor brugen af ordet ”pakke”.

Her løser vi de udfordringer, firmaer kunne have med deres IT. For et firma er det vigtigt, at et IT-system fungerer gnidningsfrit, da det ellers kan lede til meget spildtid, frustration og forvirring.

For at have et velfungerende IT-system, er der flere parametre, der skal gå op i en højere enhed. Det er f.eks. vigtigt, at alle computere og servere virker, som de skal. Det er også af den højeste vigtighed, at man er beskyttet fra udefrakommende trusler. Alt dette – og mere – kan du få med en pakkeløsning fra os.

Standard pakke

Prisen for en standard pakke er kr. 299,- om måneden. Dette er en meget populær pakkeløsning, der allerede dækker IT-behovet hos mange firmaer. 

Basic pakke

Prisen for vores Basic pakke ligger på blot kr. 249,- om måneden. Som navnet på pakken indikerer, dækker dette over en serviceaftale, der indeholder det, der skal til for at køre et godt og sikkert IT-system.

I får således de samme værktøjer som ved Standard pakken, bortset fra adgang til Microsoft 365 Business Standard.

Hvordan hjælper de forskellige værktøjer?

RMM er Remote Monitoring Management, som kan fjernstyre et IT-system. På den måde skal de ansatte på kontoret ikke styre systemet, og I kan være sikre på, at der opstår færre fejl. 

Bitdefender GravityZone Business Security er et af de førende sikkerhedssystemer inden for IT. Med dette system kan I være sikre på, at jeres servere og firmaets computere er beskyttet, og I undgår at blive udsat for spam. 

Med SaaS Protection er I sikre på ikke at miste den data, der ligger i Microsoft 365. Der er flere firmaer, der har vigtige data i deres Microsoft system, og her er det klogt at investere i et backup-system, så man er komplet sikret imod at miste sin uundværlige data.

 

Derudover tilbyder vi også servicetid. Denne tid beregnes ud fra antallet af pakker, I køber. Vi står til rådighed i 20 minutter pr. computer.