Vi tager IT-sikkerhed alvorligt

Der kommer flere og flere trusler mod IT-systemer, og truslerne bliver tilmed større. Alligevel nedprioriterer mange danske virksomheder deres IT-sikkerhed. Det kan resultere i trusler mod IT-systemer og uautoriseret adgang for IT-kriminelle. For at undgå det tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp til at beskytte jeres virksomheds systemer mod hacking.

Mindre virksomheder bør også IT-sikre

Mange mindre virksomheder tænker ikke, at de er i risikozonen for hackerangreb. De vælger at spare tid og ressourcer, fordi de kun anser IT-beskyttelse for relevant for store virksomheder. Desværre kan alle virksomheder blive udsat for IT-angreb, og manglende opmærksomhed gør kun hackerens arbejde lettere.

Har I styr på jeres IT-sikkerhedspolitik?

Vi ønsker at gøre mindre virksomheder bevidste om deres egen IT-sikkerhed. Og vi vil gerne holde jer up-to-date med de seneste tendenser på området. Sammen kan vi udbedre huller, før potentielle hackere finder dem.

Vi ønsker at gøre mindre virksomheder bevidste om deres egen IT-sikkerhed. Og vi vil gerne holde jer up-to-date med de seneste tendenser på området. Sammen kan vi udbedre huller, før potentielle hackere finder dem.

Hos IT-Hjælpen sikrer vi jeres systemer mod uautoriseret adgang, og vi hjælper også gerne, hvis uheldet er ude. Ikke alle virksomheder er selv bevidste om, at deres systemer er hacket. Særligt ikke, hvis de ikke har stort fokus på problematikken.

Vi hjælper naturligvis med at identificere, om det er tilfældet hos jer.

Hacking skaber ikke alene usikkerhed hos en virksomhed. Ofte vil usikkerheden brede sig til virksomhedens kunder. Data af væsentlig og personfølsom karakter kan blive ændret, stjålet og destrueret. Det kan blive enormt omkostningsrigt og i værste fald medføre konkurs. Derfor er det vigtigt at eliminere risikoen for hacking og skabe et trygt IT-miljø. 

I de senere år har medierne haft øget fokus på IT-sikkerhed. IT-sikring bliver kun mere og mere relevant i takt med at digitaliseringen stiger. Anse det som en nødvendighed at investere i jeres virksomheds IT-sikkerhed.

Skræddersyet løsning til jeres virksomhed

For at skabe den bedste løsning til jer sætter vi en dyd i at holde os opdateret om nye trends inden for IT-sikkerhed. Vi har igennem flere år specialiseret os i IT-sikkerhed, og i vores rådgivning trækker vi på dyb indsigt og værdifuld erfaring. 

Mange virksomheder anser outsourcing som en ideel løsning, fordi de på den måde oplever øget sikkerhed og tryghed. Vi tilbyder derfor Managed Security Service til mindre virksomheder i hovedstadsområdet. Her går vi eksternt og fleksibelt ind og håndterer og administrerer sikkerheden af jeres IT-systemer (Security as a Service). Med professionel hjælp fra vores specialister er I i trygge hænder.  

Lad os sammen finde en optimal løsning, der passer til netop jeres virksomheds behov og systemer. Kontakt os på mail eller telefon for en uforpligtende snak. 

Læs mere om hvordan du kan gøre brug af IT-outsourcing i jeres virksomhed