Effektiv IT-support til erhverv

IT-Hjælpen tilbyder IT-support til mindre virksomheder i hovedstadsområdet. Vi løser de fleste opgaver indenfor IT-drift og vedligeholdelse.

Opsætning og installation af computere

Du har købt ny computer, mobiltelefon eller tablet og er usikker på, hvordan du kommer i gang på den rigtige måde. Vi hjælper dig med at få en velkørende og sikker computer.

Backup og gendannelse af slettede filer

Er du kommet til at slette dokumenter og billeder eller er vigtige filer forsvundet? Vi kan i mange tilfælde redde dine filer og hjælpe med backup, før skaden sker (igen).

Opsætning af (trådløst) netværk

Langsomt internet og dårlig Wi-Fi-dækning er skyld i mange frustrationer. Vi hjælper med opsætning og optimering - og gør dit netværk sikkert mod ubudne gæster.

Overvågningsudstyr og webkamera

Videoovervågning er et godt supplement til sikring mod indbrud. Vi gør dit hus sikkert med opsætning af overvågningskameraer og andet sikkerhedsudstyr.

Hjælp til Windows

Driller Windows? Starter det meget langsomt. Har du programmer, der ikke starter? Vi er eksperter i Windows og hjælper dig med at optimere og opdatere pc'ens styresystem.

Udskiftning af harddisk

Vil du opgradere til en ny og bedre harddisk eller SSD? Eller er den gamle disk tæt på at stå af? Vi udskifter det gamle lagerplads med nyt og overføre alle dine data.

Hjælp til printer og andet udstyr

Kan du ikke udskrive fra din printer fra computer, mobiltelefon og tablet? Kan du ikke koble den til dit netværk? Vi sørger for, at du kan bruge din printer, scanner og andet udstyr.

Hjælp til opsætning og brug af e-mail

Problemer med at sende og modtage e-mails? Er du i tvivl om, hvordan du opsætter dit e-mail-program til at håndtere e-post. Vi hjælper med Outlook, Gmail og mange andre tjenester.

IT-sikkerhed og antivirus

Opfører din pc sig mærkeligt? Frygter du, at din pc har fået virus? Er din pc godt nok beskyttet mod malware? Vi hjælper dig med at få styr på sikkerheden.