IT-Hjælpens styrker er både at løse it-problemer, udføre installation og opsætning og vejlede i korrekt brug af programmer og it-udstyr.

Michael Wolf, IT-Hjælpen

Om IT-Hjælpen

IT-Hjælpen drives af it-supporter Michael Wolf, der har arbejdet med support og service i det offentlige i godt 5 år.

IT-Hjælpen klarer de fleste computer-problemer hurtigt. Vi er gode til at finde alternative løsninger på problemer, hvor den normale procedure af forskellige årsager ikke virker. Derfor ser vi også os selv som problemknusere.

IT-Hjælpen er hurtig og præcis it-support og vi prioriterer sikkerhed meget højt.

Spørgsmål og svar om IT-Hjælpen

Du kan kontakte IT-Hjælpen via hjemmesidens kontaktformular eller ved at skrive til os på support@it-hjaelpen.com

 

IT-Hjælpen hjælper virksomheder og forretninger når deres computer eller IT-udstyr ikke fungerer, som det skal. Vi dækker hele Sjælland og yder fjernsupport i alle egne af Danmark. Vi yder blandt andet support på pc, Mac, mobile enheder, IT-sikkerhed, Windows, netværk, videoovervågning. Se flere detaljer under “Ydelser”.

Du kan kontakte IT-Hjælpen døgnet rundt. Vi yder support i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 20.00 på alle hverdage.

Vores priser afhænger af den opgave, vil løser for dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi sender en faktura til betaling, når vi har løst en opgave.

Vi hjælper så hurtigt vi kan og bestræber os på at løse en opgave inden for 24 timer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har it-problemer, der ikke er nævnt på vores hjemmeside. Vi kan sikkert hjælpe dig og finde en løsning.

Vi samler kun på tilfredse kunder og tager gerne en sag op igen, hvis det viser sig at dit IT-problem dukker op igen, umiddelbart efter vores arbejde er fuldført.

Vi yder support på næsten alt udstyr til computere, netværk og overvågning. Kontakt os, hvis du har særligt udstyr, som du er i tvivl om.

Der kan være IT-udstyr af ældre dato, eller af meget speciel karakter, som vi desværre ikke kan hjælpe med. Kontakt os og hør nærmere om dit specifikke udstyr.

Vi yder fjernsupport til private og virksomheder i hele Danmark. Vi kører om nødvendigt ud til kunder på Sjælland og dele af Jylland. Du kan få at vide, om vi dækker dit område ved at skrive til support@it-hjaelpen.dk.