• IT-support

Vi hjælper dig, når din computer er gået i sort

Vi tilbyder pc- og IT-hjælp til private og mindre virksomheder i hovedstadsområdet.  Vi løser opgaver med computere, printere, netværk, routere, udstyr, programmer, Windows, mobiltelefoner og meget mere.

Opsætning og installation af computer

Du har købt ny computer, mobiltelefon eller tablet og er usikker på, hvordan du kommer i gang på den rigtige måde. Vi hjælper dig med at få en velkørende og sikker computer.

IT-sikkerhed og antivirus

Opfører din pc sig mærkeligt? Frygter du, at din pc har fået virus? Er din pc godt nok beskyttet mod malware? Vi hjælper dig med at få styr på sikkerheden.

Overvågningsudstyr og webkamera

Videoovervågning er et godt supplement til sikring mod indbrud. Vi gør dit hus sikkert med opsætning af overvågningskameraer og andet sikkerhedsudstyr.

Opsætning af (trådløst) netværk

Langsomt internet og dårlig Wi-Fi-dækning er skyld i mange frustrationer. Vi hjælper med opsætning og optimering - og gør dit netværk sikkert mod ubudne gæster.

Hjælp til printer og andet udstyr

Kan du ikke udskrive fra din printer fra computer, mobiltelefon og tablet? Kan du ikke koble den til dit netværk? Vi sørger for, at du kan bruge din printer, scanner og andet udstyr.

Backup og gendannelse af slettede filer

Er du kommet til at slette dokumenter og billeder eller er vigtige filer forsvundet? Vi kan i mange tilfælde redde dine filer og hjælpe med backup, før skaden sker (igen).

Hjælp til Windows

Driller Windows? Starter det meget langsomt. Har du programmer, der ikke starter? Vi er eksperter i Windows og hjælper dig med at optimere og opdatere pc'ens styresystem.

Hjælp til opsætning og brug af e-mail

Problemer med at sende og modtage e-mails? Er du i tvivl om, hvordan du opsætter dit e-mail-program til at håndtere e-post. Vi hjælper med Outlook, Gmail og mange andre tjenester.

Vejledning til NemID og Borger.dk

Det er svært at slippe uden om tjenester som NemID, e-post og Borger.dk. Vi hjælper og vejleder dig, så du kan færdes sikkert og hjemmevant på nettet.

Udskiftning af harddisk

Vil du opgradere til en ny og bedre harddisk eller SSD? Eller er den gamle disk tæt på at stå af? Vi udskifter det gamle lagerplads med nyt og overføre alle dine data.